Foshan Kaicheng Lighting Co., Ltd.

  • CHINA Foshan Kaicheng Lighting Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • CHINA Foshan Kaicheng Lighting Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • CHINA Foshan Kaicheng Lighting Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • CHINA Foshan Kaicheng Lighting Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • CHINA Foshan Kaicheng Lighting Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • CHINA Foshan Kaicheng Lighting Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
Grote Markt Noord-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business Fabrikant, Verdeler/groothandel, Agent, Importeur, Exporteur, Handelsmaatschappij, Verkoper, Andere
Merken KCD
Aantal werknemers 300~400
Jaarlijkse omzet 30000000-50000000
Opgericht Jaar 2010
Export pct 90% - 100%

Inleiding

De Verlichtingsco. van Foshankaicheng, Ltd.KCD gevestigd=wordt= in Foshan, de Provincie van Guangdong Ten gevolge van het is geografisch voordelen hoogst-open beleid, sterke wetenschap en technologie, en convinent vervoer.
KCD-tribunes bij de rand van martket. Opgericht in 2010, KCD-is de Verlichting een uitvoerige onderneming die een aantal professionele LEIDEN productielijnmateriaal, een ervaren R&D-team, goedgetrainde lopende bandarbeiders en exceleent verkoopteam bezit.
Tot slot zijn onze mian producten zonne geleide straatlantaarn, zonne geleid vloedlicht, leidden vloedlicht, leidden straatlantaarn, leidden hoog baailicht.

 789

 11

Voor meer vrije steekproef, gelieve te klikken CONTACT HET V.S. >
Verpakking & het Verschepen

 12

Geschiedenis

De Verlichtingsco. van Foshankaicheng, Ltd werd opgericht in 2010. Aan het begin van zijn onderneming, was het bedrijf hoofdzakelijk met het onderzoek en de ontwikkeling van binnenproducten, zoals bollen en schijnwerpers bezig;  Sinds 2014, was ons bedrijf geëngageerd aan het onderzoek en de ontwikkeling van openluchtproducten, zoals vloedlichten, straatlantaarns; nu, heeft ons bedrijf tot een fabriek met een gebied van 20.000 vierkante meters, hoofdzakelijk met inbegrip van zonnelichten, straatlantaarns, vloedlichten, het werklichten, industriële en mijnbouwlichten en andere producten ontwikkeld.CHINA Foshan Kaicheng Lighting Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Dienst

Vrije Pre-Sales/het Vrije Steekproef Merken die raadplegen

 

OEM/ODM de dienst, het embleem, het kleurenvak, enz. kunnen worden aangepast.
De perfecte zonne geleide lichten en het zonne-energiesysteem bieden 12 uren snelle pre-sales reactie en het vrije raadplegen aan. Om het even welk soort technische ondersteuning is beschikbaar voor gebruikers.
De vrije & Steekproef die is beschikbaar maken testen.
Wij bieden vorderend oplossingsontwerp aan alle verdeler en gebruikers aan.

 

12

Ons Team

KCD is geëngageerd aan de technologische innovatie en bouw van het talententeam geweest. Het heeft een van de LEIDENE licht onderzoekscentrum techniektechnologie gevestigd en een professioneel R&D-team gehad. Het team heeft tien jaar van de industrieprecipitatie op het technische gebied van R&D, verrichting, en productie. Voorzie klanten van high-tech kwaliteitsproducten en de beste naverkoopdienst.

 

Onze buitenlandse handelselites zijn meer dan 25 mensen, en zij zijn bekwaam in veelvoudige talen, zoals het Engels, het Spaans, enz.

CHINA Foshan Kaicheng Lighting Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

CHINA Foshan Kaicheng Lighting Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Laat een bericht achter